Навчання по обміну за кордоном

Успішна та налагоджена співпраця кафедри міжнародного бізнесу та туризму ТНЕУ із зарубіжними університетами-партнерами   дає неймовірні можливості для наших студентів для проходження практики та навчання за кордоном в таких країнах як Угорщина, Польща, Болгарія, Німеччина.

Саме завдяки такій співпраці із колегами Університету прикладних наук ім. Яноша Кодоляні (м. Будапешт, Угорщина) студентка групи Т-31 ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ Сима Людмила успішно завершила навчання по обміну у другому семестрі 2016-2017 н.р.

Піднесена, повна інноваційних ідей та з натхненням до підкорення нових наукових вершин студентка повернулась до рідного Університету, поділившись своїм вражаючим досвідом від навчання за кордоном:
  “Упродовж майже піврічного наукового стажування в Університеті прикладних наук імені Яноша Кодоляні я здобула колосальний досвід для своєї майбутньої професійної діяльності. Навчання на англійській мові стало чудовою практикою для вдосконалення рівня володіння мовою. Також я отримала практичні навички у сфері туризму, так як в основному в процесі навчання акцент ставився на самостійне практичне опрацювання матеріалу, відвідання цікавих туристичних атракцій, створення та презентацію власних проектів, участь у міжнародних днях в університеті та міжнародних конференціях. Разом із цим, я отримала право на свою першу публікацію результатів наукових досліджень.
  Щодо студентського життя в Будапешті, то воно яскраве та насичене подіями. Студенти з різних країн об’єдналися в одну «велику сім’ю», що дало мені можливість знайти друзів з різних куточків планети, дізнатися більше про інші культури, а також надати інформацію про Україну, наші неймовірні традиції та культуру. Цей цікавий культурний обмін спряв розширенню кругозору та мого загального розвитку.
  Дуже дякую моїм батькам за безцінну підтримку протягом усього навчання за кордоном. Висловлюю велику вдячність колективу кафедри міжнародного бізнесу та туризму за неймовірну можливість взяти участь в обміні та пройти стажування упродовж одного семестру в Угорщині, та, зокрема, координатору програми та, за сумісництвом, моєму куратору к.е.н. Продан Ірині Олегівні, яка надавала допомогу та підтримку на всіх етапах проходження стажування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *