Відбулась всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності 242 «Туризм»

22-24 травня 2017 року Національний університет харчових технологій приймав у своїх стінах учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 242 «Туризм». У олімпіаді прийняли участь велика кількість студентів із багатьох ВНЗ України. Тернопільський національний економічний університет був представлений студентами групи Т-41 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Міськів Н.М. та Студенець В.О. Учасників олімпіади чекала цікава насичена програма. Серед іншого учасники мали можливість відвідати ворк-шоп з представниками туристичного бізнесу, побувати на концерті на честь відкриття олімпіади, взяти участь у туристичному квесті та у вільний час мали змогу помилуватися визначними місцями нашої столиці.
Конкурсні завдання олімпіади складалися з двох частин: під час проходження теоретичної частини олімпіади студенти давали відповіді на запропоновані тести, а під час виконання практичної частини олімпіади основним завданням було скласти туристичний маршрут «Еногастрономічний туризм». Студенти ННІМЕВ показали високий рівень підготовки, за що були нагородженні дипломом ІІІ ступеня, грамотами за участь в олімпіаді та подарунками від спонсорів та організаторів олімпіади.
Вітаємо Наталію Міськів, Валерію Студенець та їхнього наукового керівника Ткач Уляну Володимирівну та бажаємо їм успіхів та нових здобутків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *